Er zijn verschillende manieren om een document te importeren in Blue10: het e-mailen naar een Blue10 e-mailadres, het fotograferen van het document met de Blue10 App of het handmatig importeren van het document.

Het is mogelijk om een document in pdf-bestand of een elektronische factuur (e-factuur) te importeren in Blue10. Een pdf-bestand komt na het importeren onder de stappen Splitsen of Valideren terecht.
Een elektronische factuur (e-factuur) bevat naast een pdf (de factuur) ook een xml-bestand (UBL 2.0 en CII) en kan Blue10 op twee manieren verwerken. Meer weten? Lees hier verder.

Hoe werkt de functionaliteit?
Er zijn verschillende manieren om een document te importeren in Blue10:

1. E-mailen van een document: Het e-mailen van een document kan naar een Blue10 e-mailadres door het e-mailen van een document in een (losse) e-mail, het automatisch doorsturen (forwarden) vanuit een mailbox of via de scanner. Meer weten? Lees hier verder.
  2. Importeren van een document met de Blue10 App: Een foto maken van een document met de Blue10 App. Meer weten? Lees hier verder.
  3. Handmatig documenten importeren: Dit kan via Importeren > Documenten toevoegen in het menu of via Importeren > Importeren op het Dashboard. Meer weten? Lees hier verder.