Er zijn verschillende manieren om een document te importeren in Blue10, waaronder het handmatig importeren van het document. Met het handmatig importeren van een document is het mogelijk om een document vanaf een computer of laptop te importeren in Blue10. Een pdf-bestand komt na het importeren onder de stappen Splitsen of Valideren terecht.

Hoe werkt de functionaliteit?
Volg de volgende stappen:

1. Klik in het menu op Importeren > Documenten toevoegen.
  2. Kies eerst het bedrijf in het veld Voeg toe aan bedrijf. In dit bedrijf wordt het document verwerkt.
  3. Selecteer vervolgens in het veld Document type het document type.
  4. Geef in het veld Combineer alle bestanden in één document aan of de bestanden bestaan uit één of meerdere documenten:
    1. Zet op Ja indien het om één document gaat.
    2. Zet op Nee als ieder bestand een apart document is.
  5. Selecteer vervolgens de bestand(en) door deze te slepen in het (drag and drop) vak aan de rechterkant of klik hier op om de bestand(en) te selecteren.
  6. Controleer onder Stap 2 of de bestand(en) voldoen aan de criteria. Indien de bestanden niet voldoen aan de criteria, pas dan de filters aan via Reset de filters en begin opnieuw.
  7. Voldoen de documenten aan de criteria? Klik dan op Importeer bestand(en).