Er zijn verschillende manieren om een document te importeren in Blue10, waaronder het importeren van een document met de Blue10 App. Met de Blue10 App is het mogelijk om documenten te versturen naar de Blue10 omgeving. Het is niet meer nodig om alle documenten eerst te verzamelen of te wachten op ontbrekende documenten om deze in één keer in te scannen. Dit is handig wanneer er op werkplekken (magazijn, loods, onderweg in de auto, etc.) geen scanner beschikbaar is. Door het maken van een foto van een document komt deze in Blue10 terecht.

Meer weten over het downloaden en de verwerking van de Blue10 App? Lees hier verder.

Hoe werkt de functionaliteit?

Volg de volgende stappen:

1. Open de Blue10 App en login met de verschillende, bekende authenticatiemethodes. Let op: Heb je toegang tot meerdere Blue10 omgevingen? Klik dan de juiste omgeving aan.
  2. Het Dashboard van de Blue10 App opent. Klik op Scannen.
  3. Klik op het bedrijf waarin het document moet worden geïmporteerd.
  4. Kies het Documentsoort: Inkoopfactuur, Verkoopfactuur of Pakbon (indien van toepassing).
  5. De camera opent. Plaats het document in het midden en maak een foto. Is de foto gelukt? Klik dan op Behoud scan en vervolgens op Bewaar.
  6. De volgende opties zijn mogelijk voor het daadwerkelijk importeren van document:
    1. Pijltje naar links: Annuleer de import en begin opnieuw.
    2. Plus-teken: Fotograaf meerdere documenten bij de import.
    3. Import-icoon: Importeer het gefotografeerde document.
    4. Prullenbak: Verwijder de import en begin opnieuw.
    5. Drie puntjes: Wijzig het bedrijf of documentsoort van de import.
  7. Klik op het Import-icoon om het gefotografeerde document te importeren.
  8. De Blue10 App importeert het document zodat deze in Blue10 terechtkomt. Wanneer dit is gelukt, toont de Blue10 App de melding Uw scan is succesvol geüploaded.