Het overzicht Contracten - Aflopend toont alle contracten die de actiedatum naderen of waarvan de actiedatum is verstreken. Voor alle aflopende contracten in dit overzicht is reeds een notificatie e-mail verstuurd om actie te ondernemen om het contract te verlengen, een offerte aan te vragen of op te zeggen.

Hoe werkt de functionaliteit?
Hieronder volgt een uitleg over het overzicht Contracten - Aflopend in een aantal stappen:

1. Klik op Contracten > Aflopend in het menu om het overzicht te openen.
  2. De pagina is als volgt opgebouwd:
    • In het overzicht staan alle contracten waar actie ondernomen op moet worden. Meer weten over de gegevens die getoond worden in de kolommen? Lees hier verder
    • Rechtsboven is het via het plusteken mogelijk om een contract te uploaden. Meer weten? Lees hier verder.
    • In de laatste kolom zijn de volgende acties mogelijk (scrol onderaan naar rechts voor de overige kolommen):
      • Download: Door te klikken op het download icoon wordt het originele bestand van het contract geopend.
      • Verwijderen: Door het klikken op het prullenbakje wordt het contract gearchiveerd. Meer weten? Lees hier verder.