Als een contract is verlopen, is het mogelijk om deze te archiveren. Dit kan door te klikken op het prullenbakje bij een contract in het overzicht Contracten – Alle. Er opent een pop-up waar om te bevestigen dat het contract gearchiveerd kan worden.

Een gearchiveerd contract komt in het overzicht Contracten – Archief terecht.

Hoe werkt de functionaliteit?
Hieronder volgt een uitleg over het overzicht Contracten - Archief in een aantal stappen:

1. Klik op Contracten > Archief in het menu om het overzicht te openen. Meer weten over de gegevens die getoond worden in de kolommen? Lees hier verder.
  2. De pagina is als volgt opgebouwd:
    • In het overzicht staan alle contracten die zijn gearchiveerd.
    • Rechts bovenin zijn er twee acties mogelijk via de twee knoppen:
      • Tags: Klik op tags om te filteren op tags.
      • Filter: Klik op de filter om te filteren op diverse kenmerken. Lees hier verder.
    • In de laatste kolom is de volgende actie mogelijk (scrol onderaan naar rechts voor de overige kolommen):
      • Dearchiveer contract: Door te klikken op het icoon wordt het contract weer geactiveerd in Contract Management. Je kan het contract hierna terugvinden in het overzicht Contracten Alle.