Weergaven:

Omschrijving van de functionaliteit
In Contract Management is het mogelijk om de rechten van de gebruikers te beheren. Per gebruiker is het mogelijk om een rol toe te wijzen en een toegangsbeperking in te stellen per categorie of meerdere categorieën.

Heeft een gebruiker nog geen toegang tot Contract Management? Lees hier verder.

Let op: Alleen een gebruiker met beheerdersrechten kan de gebruikersrechten bewerken in Contract Management. Is de optie Gebruikersrechten niet beschikbaar in Contract Management? Neem dan contact op met Customer support.

Hoe werkt de functionaliteit?
Volg de volgende stappen:

 1. Klik op de gebruikersnaam en vervolgens op Gebruikersrechten.
 2. Klik onder Gebruiker op – Gebruikers – en selecteer een gebruiker. Let op: In de lijst met gebruikers staan alle gebruikers die in Invoice Management toegang hebben gekregen tot Contract Management. Meer weten? Lees hier verder.
 3. Doorloop de volgende stappen:
  1. Rol: Selecteer één van de volgende rollen:
   1. Geen rechten: De gebruiker heeft wel toegang tot Contract Management, maar ziet geen contracten. 
   2. Contractviewer: De gebruiker kan alleen contracten bekijken en mag deze niet bewerken. De toegangsbeperking bepaalt welke contracten de gebruiker mag bekijken.
   3. Contracteditor: De gebruiker kan contracten bekijken en mag deze bewerken. De toegangsbeperking bepaalt welke contracten de gebruiker mag bekijken en bewerken.
   4. Beheerder: Geef de gebruiker beheerdersrechten waarmee het mogelijk is om gebruikersrechten te beheren en het maken van een export van alle contracten uit de omgeving.
  2. Toegangsbeperking: De toegangsbeperking bepaalt welke contracten de gebruiker mag bekijken en/of bewerken. Selecteer één van de volgende opties:
   1. Alle contracten in toegestane categorie: De gebruiker mag alle contracten bekijken en/of bewerken in de geselecteerde categorieën. 
   2. Alleen eigen contracten: De gebruiker mag alleen contracten bekijken en/of bewerken als de gebruiker de toegewezen Contract Manager is.
  3. Categorieën: Vink de categorie aan om de gebruiker toegang te verlenen tot de categorie waaraan contracten zijn gekoppeld. Vink de instelling uit om de gebruiker geen toegang te verlenen tot de categorie.
 4. Klik op Opslaan om de gebruikersrechten te openen.

Heb je hier vragen over?
Stuur een e-mail naar support@blue10.com of bel naar +31 88 2583101.