Wanneer Contract Management is geactiveerd in de Blue10 omgeving, kan een gebruiker met beheerdersrechten gebruikers toegang geven tot contracten. Dit kan in het Beheer van Blue10 Invoice Management.

Let op: Een gebruiker met toegangsrechten tot Contract Management kan alle contracten inzien. De gebruiker met beheerders rechten in Contract Management kan dit beperken tot specifieke categorieën. Meer weten? Lees hier verder.

Hoe werkt de functionaliteit?
Volg de volgende stappen:

1. Open Invoice Management en ga naar Beheer > Gebruikers.
  2. Als Contract Management is geactiveerd, is in de kolom Basis informatie het kopje Contract management zichtbaar. Pas de instelling Toegang tot Contract Management aan:
    1. Vink de instelling aan om de gebruiker toegang te geven tot contracten.
    2. Vink de instelling uit om de gebruiker geen toegang te geven tot Contract Management.
  3. Klik op Opslaan. De gebruiker ziet nu in het menu van Invoice Management Contracten staan en kan via deze knop de Contract Management omgeving in.
  4. Ga vervolgens in Contract Management naar Gebruikersrechten om de gebruiker de juiste rechten in Contract Management te openen. Meer weten? Lees hier verder.