Vanuit Business Central of Navision is het mogelijk om via de (on)geboekte factuur met de knop ‘Open document in Blue10’ de factuur in Blue10 te openen.

Hoe werkt de functionaliteit?
Om gebruik te maken van deze functionaliteit, moet de juiste basis-URL gevuld zijn in Business Central / Navision:

1. Open Business Central / Navision.
  2. Open de Blue10 instellingen / Blue10 Setup.
  3. Controleer of de juiste basis-URL staat gevuld achter URL naar factuur in Blue10 / URL to Blue10 Invoice. Hoe deze basis-URL is opgebouwd, lees je hieronder.

Let op: Open je Navision op een remote server en werkt deze functionaliteit niet? Lees dan hier verder.

De basis-URL is als volgt opgebouwd:
Let op: de basis-URL is per Blue10 omgeving en per bedrijf anders. De URL is als volgt opgebouwd: https://documents.blue10.com/[OmgevingsId]/?Company=[BedrijfsId]&EntryNumber=

• Het OmgevingsId is voor elk bedrijf gelijk. Is de URL bij een ander bedrijf reeds gevuld? Dan kan je het OmgevingsId uit deze URL overnemen. Is dit niet het geval? Vraag dan het juiste OmgevingsId op via onze Supportafdeling.
  • Het BedrijfsId vind je terug in Blue10 via Beheer > Bedrijven > Open het gekoppelde bedrijf. Het BedrijfsId staat in de URL van de browser achter '...companies?[BedrijfsId]'.
Voorbeeld:

De URL naar factuur in Blue10 is dan gelijk aan: https://documents.blue10.com/XXXX/?Company=Blue10BV&EntryNumber=.