Het is mogelijk om contracten te uploaden in Contract Management zelf. Na het uploaden van een contract is het direct mogelijk om de details van het contract vast te leggen.

Hoe werkt de functionaliteit?
Vervolg in beide opties de volgende stappen:
  1. Klik op Contracten > Nieuw in het menu of via Contracten > rechts bovenin op het plusteken.
  2. Voeg contracten toe door deze te slepen in het (drag and drop) vak aan de rechterkant of klik hier op Bladeren om contract toe te voegen. Er kan maximaal één contract worden toegevoegd.
  3.  Na het uploaden is een afbeelding van het contract zichtbaar. Dit helpt om de velden aan de linkerkant in te vullen om het contract vast te leggen. Meer weten over de beschikbare velden? Lees hier verder.
  4. Wil je nog een extra bestanden toevoegen? Klik op Bijlagen en voeg het (extra) bestand aan het contract toe. Dit kan bijvoorbeeld relevante voorwaarden of overeenkomsten zijn. Het is mogelijk om maximaal 10 bijlagen toe te voegen.
  5. Klik tot slot op Opslaan. Het contract is direct beschikbaar in Contract Management.
  6. Wanneer het contract en de eventuele bijlagen geüpload zijn er twee acties mogelijk
    • Download: Door op het download icoon te klikken, opent het originele contractbestand.
    • Verwijderen: Door te klikken op het prullenbak icoon, archiveert het contract.
Let op: Blue10 kan alleen contracten met het bestandsformaat .pdf-formaat verwerken. De bestandsgrootte is max. 10 MB per contract.