Gebruikers met de rol Boeken in Blue10 zien na het inloggen een dashboard met de stappen van het documentverwerkingsproces in beeld. In één oogopslag is het aantal documenten dat in behandeling is, zichtbaar op het dashboard. Dit zijn de opeenvolgende stappen die een document doorloopt in Blue10.

Dashboard Invoice Management

Hoe werkt de functionaliteit?
Volg onderstaande stappen voor het openen van het dashboard en doorklikken vanuit het dashboard:

1. Klik op Dashboard in het menu.
  2. Na het klikken op een stap is per administratie zichtbaar hoeveel documenten er klaarstaan om te behandelen of bijvoorbeeld hoeveel documenten er per gebruiker liggen om goed te keuren. De volgende acties zijn mogelijk:
    1. To do (potloodje): Hier staat beschreven welke actie er vereist is, zoals splitsen, valideren, boeken, goedkeuren en betalen.
    2. Let op: Het uitroepteken geeft aan dat er aandacht vereist is voor een document, omdat het document is vastgelopen in het documentverwerkingsproces. Voorbeelden hiervan zijn de meldingen Documentactie(s) vertraagd of een verstreken vervaldatum.
    3. Foutmelding: Tijdens het uitvoeren van een actie is het document in een fout gekomen. In de omschrijving staat meer informatie over de foutmelding.
  3. Aan de linkerkant is het met de filter-knop mogelijk om het dashboard te filteren op basis van type document en bedrijven. Meer weten? Lees hier verder.
  4. Aan de rechterkant is het met de ververs-knop mogelijk om de gegevens van het dashboard bij te werken. Het dashboard ververst niet automatisch.
  5. Tussen de stappen kan een pijl zichtbaar zijn wanneer een document van de ene stap naar de volgende stap gaat. Een voorbeeld is dat na het splitsen van een document deze van de stap Splitsen via een pijl naar de stap Valideren gaat.