In één oogopslag is het aantal documenten dat in behandeling is, zichtbaar op het dashboard. Het is mogelijk om het dashboard te filteren op basis van type document en bedrijven.

Hoe werkt de functionaliteit?
Volg de volgende stappen:

1. Klik op het Dashboard op de filter-knop.
  2. Onder het kopje Filter op document type staan de volgende filtermogelijkheden:
    1. Geselecteerde documenttypes: Geselecteerde documenttypes staan in het blauw en worden getoond op het dashboard. Klik op een type document om deze te deselecteren en uit te filteren.
    2. Niet geselecteerde documenttypes: Beschikbare documenttypes staan in het wit in de rechter kolom en worden niet getoond op het dashboard. Klik op een document type om deze toe te voegen aan de geselecteerde documenttypes om mee te nemen in de filtering.
  3. Onder het kopje Filter op bedrijf staan de volgende filtermogelijkheden:
    1. Alles selecteren: Klik op deze button om alle bedrijven in Blue10 mee te nemen in de filtering en te tonen op het dashboard.
    2. Alles deselecteren: Klik op deze button om alle bedrijven in Blue10 uit te filteren en niet te tonen op het dashboard.
    3. Zoek bedrijf: Zoek hier een bedrijf in Blue10 op om deze te selecteren of deselecteren in de filtering.
    4. Geselecteerde bedrijven: Geselecteerde bedrijven staan in het blauw en worden getoond op het dashboard. Klik op een bedrijf om deze te deselecteren en uit te filteren.
    5. Beschikbare bedrijven: Beschikbare bedrijven staan in het wit in de rechterkolom en worden niet getoond op het dashboard. Klik op een bedrijf om deze toe te voegen aan de geselecteerde bedrijven en mee te nemen in de filtering.
  4. Klik op Opslaan om de filtering op te slaan. In het dashboard is de filtering zichtbaar in de witte balk.
  5. De filtering kan aangepast worden door weer op de filter te klikken. Door te klikken op de prullenbak, rechts in de witte balk, wordt de filtering gewist. Alle documenten van alle administratie zijn dan weer zichtbaar.