Met de Blue10 App is het mogelijk om altijd en overal documenten te controleren en goed te keuren voor betaling. De werkwijze in de Blue10 App is gelijk aan de werkwijze in Blue10 Invoice Management. De beschikbare acties zijn afhankelijk van de gebruikersrol en -rechten.

Meer weten over het downloaden en de verwerking van de Blue10 App? Lees hier verder.

Hoe werkt de functionaliteit?
Volg de volgende stappen:

1. Open de Blue10 App en login met de verschillende, bekende authenticatiemethodes. Let op: Heb je toegang tot meerdere Blue10 omgevingen? Klik dan de juiste omgeving aan.
  2. Het Dashboard van de Blue10 App opent. Klik op To-do.
  3. Na het klikken op To-do opent de lijst met documenten die bij jou als gebruiker liggen om te verwerken. Klik op een document zodat de Documentdetailpagina: App opent. De pagina is als volgt opgebouwd:
    1. Bovenaan zijn de kopgegevens van het document zichtbaar.
    2. Onder de kopgegevens van het document zijn drie (grijze) knoppen zichtbaar:
      1. Originelen: Klik hier op om de afbeelding van het document te bekijken en bijlagen of pakbonnen toe te voegen via Voeg scan toe.
      2. Boekingen: Bekijk hier de boekingsdetails van het document.
      3. Tijdlijn: Bekijk hier alle uitgevoerde (automatische) acties van het document.
  4. Onder de kop Acties is het mogelijk om acties uit te voeren voor het controleren en goedkeuren van document. Doorloop de volgende velden:
    1. Opmerking: Plaats hier optioneel een opmerking. Deze opmerking is altijd zichtbaar in de Tijdlijn van het document.
    2. Actie: Selecteer hier de gewenste actie. De beschikbare acties zin afhankelijk van de gebruikersrol- en rechten. Meer weten? Lees hier verder.
    3. Gebruiker: Selecteer hier de juiste gebruiker of groep.
  5. Klik tot slot op Uitvoeren om de gekozen actie uit te voeren.