De software van Blue10 is continu in ontwikkeling. Vanzelfsprekend testen we iedere nieuwe functionaliteit zelf, maar willen we graag dat gebruikers de functionaliteit ook testen. Een gebruiker met beheerdersrechten kan via het Abonnementsoverzicht aangeven of er interesse is om nieuwe functionaliteiten te testen. Wanneer er een bèta functionaliteit beschikbaar is in jullie omgeving, nemen wij contact op met de verantwoordelijke contactpersoon. Feedback en gebruikerservaringen van onze klanten helpt ons om de functionaliteit te optimaliseren.

Tip: Meer weten over het beheren van verantwoordelijke contactpersonen? Lees hier verder.

Hoe werkt de functionaliteit?
Volg de volgende stappen:

1. Klik rechtsboven op de omgevingsnaam en gebruikersnaam en vervolgens op Abonnementsoverzicht.
  2. Klik op Contactpersonen beheren.
  3. Zet het veld Bèta functies gebruiken op Ja. Blue10 neemt contact op, met de verantwoordelijke contactpersoon, indien er een bèta functionaliteit is om te testen.