Let op: Deze bèta-functionaliteit is alleen beschikbaar in de abonnementsvorm Enterprise.

Omschrijving van de functionaliteit
E-facturen templates geven de mogelijkheid om het coderen en boeken van elektronische facturen (e-facturen) te versnellen en te automatiseren. Met een e-factuur template kan Blue10 een e-factuur met kopgegevens en codering in één keer boeken. In het e-factuur template is het mogelijk om een grootboekrekening te matchen met productcodes uit de e-factuur.

Een gebruiker met beheerdersrechten en de rol Scannen en Valideren kan een e-factuur template verwijderen indien deze niet meer nodig is.

Volg de volgende stappen:

1. Ga naar Beheer > Workflow > E-factuur templates.
  2. Open het e-factuur template.
  3. Klik op Verwijderen.