Let op: Deze bèta-functionaliteit is alleen beschikbaar in de abonnementsvorm Enterprise.

Omschrijving van de functionaliteit
E-facturen templates geven de mogelijkheid om het coderen en boeken van elektronische facturen (e-facturen) te versnellen en te automatiseren. Met een e-factuur template kan Blue10 een e-factuur met kopgegevens en codering in één keer boeken. In het e-factuur template is het mogelijk om een grootboekrekening te matchen met productcodes uit de e-factuur.

Een gebruiker met beheerdersrechten of de rol Scannen en Valideren kan een e-factuur template bewerken.

Hoe werkt de functionaliteit?
Het bewerken van een e-factuur template kan op twee manieren:

1. In het valideerscherm van Blue10 via het potloodje naast het veld E-factuur template.
  2. Via Beheer > Workflow > E-factuur templates.

Volg de volgende stappen:

1. Klik op de regel van de e-factuur template in het Overzicht e-factuur templates in het Beheer of op het + teken naast het veld Elektronisch template in het valideerscherm. Er opent een scherm om het e-factuur template aan te passen.
  2. Bewerk de gegevens en klik tot slot op Opslaan