Tijdens het importeren van een contract worden de details vastgelegd. Op de pagina Contractdetails is het mogelijk om de vastgelegde details te wijzigen.

Hoe werkt de functionaliteit?
Volg de volgende stappen:

1. Klik op Contracten > Alle in het menu.
  2. Zoek het betreffende contract op en open deze om de contractdetails te wijzigen.
  3. Klik op de oranje knop Bewerk.
  4. Wijzig de details. Aan de rechterkant toont Blue10 een afbeelding van het contract als hulpmiddel.
  5. Klik tot slot onder aan de gegevens op Opslaan. Blue10 slaat de wijzigingen op en toont de melding Het contract is succesvol bijgewerkt
    Zijn de wijzigingen niet juist of gewenst? Kies dan voor Annuleren.