Vanuit Blue10 is het mogelijk om het Pdf-bestand van de inkoopfactuur toe te voegen aan de geboekte inkoopfactuur in Finance & Operations. Dit gebeurd niet op het moment dat de inkoopfactuur wordt vastgelegd in Finance & Operations, maar op het moment dat de actie Boeken of Boeken en blokkeren succesvol is uitgevoerd in Blue10.

Let op: Om gebruik te maken van deze functionaliteit, is het naast een instelling in Blue10, ook nodig om in Finance & Operations instellingen te activeren.

Hoe werkt de functionaliteit?
Volg de volgende stappen:

1. Open Finance & Operations en ga naar Organization administration > Document management > Active document tables.
  2.  Voor het toevoegen van een Pdf-bestand als bijlage aan een boeking moet de tabel VendInvoiceJour worden toegevoegd aan de lijst van Active document tables. Dit doe via +Nieuw.
  3. Ga daarna naar Organization administration > Document management > Document types om voor bijlagen een document type te maken of een bestaande te gebruiken. Let op: Alleen de Class met ‘Attach File’ kan gebruikt worden. Noteer de waarde wat in het veld Type staat.
  4. Open Blue10 en ga naar Beheer > Bedrijven om het betreffende bedrijf te openen.
  5. Vul onder het kopje Extra instellingen de volgende velden:
    1. Voeg de PDF toe bij de boeking: Zet de instelling op Ja om te activeren dat het Pdf-bestand wordt toegevoegd aan de boeking in Finance & Operations.
    2. Bijlage document type: Vul hier de waarde in welke je hebt genoteerd in stap 3.
  6. Klik op Opslaan. Vanaf heden voegt Blue10 het Pdf-bestand toe aan de geboekte inkoopfactuur in Finance & Operations.