Weergaven:

Omschrijving van de functionaliteit
Met het Blue10 inkijkabonnement is het mogelijk om toegang tot het digitale archief in Blue10 te behouden en op ieder moment de documenten te raadplegen.

Hoe werkt de functionaliteit?
Er zijn twee type inkijkabonnementen (die zijn gebaseerd op het huidige abonnement):

  • Inkijkabonnement Blue10 S&H en MKB: De kosten van dit inkijkabonnement zijn € 23,45 per maand. Voor ieder document dat toch nog verwerkt wordt in Blue10 met dit abonnement, betaal je €1. Het ‘Inkijkabonnement Blue10 S&H en MKB’ geeft recht op het gebruik van de S&H en MKB functionaliteiten.
  • Inkijkabonnement Blue10 ENT: De kosten van dit inkijkabonnement zijn € 34,13 per maand. Voor ieder document dat toch nog verwerkt wordt in Blue10 met dit abonnement, betaal je €1. Het ‘Inkijkabonnement Blue10 ENT’ geeft recht op het gebruik van de Enterprise functionaliteiten, naast de S&H en MKB functionaliteiten. Met dit inkijkabonnement blijft het mogelijk om het inloggen, via de authenticatiemethodes Azure AD en Google Workspace, af te dwingen. Indien dit niet meer gewenst is, dan is het mogelijk om het ‘Inkijkabonnement Blue10 S&H en MKB’ te activeren en kan er geen gebruik meer worden gemaakt van de Enterprise functionaliteiten.  

Inkijkabonnement activeren
Indien je over wil stappen op een inkijkabonnement, stuur dan een e-mail naar support@blue10.com. We voeren de wijziging door per de eerste van de komende maand. 

Heb je hier vragen over?
Stuur een e-mail naar support@blue10.com of bel naar +31 88 2583101.