Weergaven:

Omschrijving van de functionaliteit
Voor het maken van een boeking is er een koppeling tussen Blue10 en het boekhoudsysteem benodigd. Door het aanmaken van een bedrijf in Blue10 is het mogelijk om Blue10 te koppelen aan de desbetreffende administratie in het boekhoudsysteem. Vervolgens haalt Blue10 de leveranciers en andere stamgegevens over om deze te gebruiken in Blue10. Het is mogelijk om meerdere bedrijven (onbeperkt) aan te maken binnen één Blue10 omgeving.

Hoe werkt de functionaliteit?
Volg de volgende stappen:

  1. Ga naar Beheer > Bedrijven.
  2. De pagina is als volgt opgebouwd:
    • Bovenaan is het mogelijk om via Nieuw Bedrijf een nieuwe koppeling op te zetten. 
    • Rechtsboven is het mogelijk om te zoeken naar bedrijven.
    • In het overzicht zijn de volgende kolommen zichtbaar:
      1. Actief: Wanneer hier een groen vinkje bij staat, is het bedrijf actief en beschikbaar in de workflow van Blue10. Wanneer het bedrijf op non-actief wordt gezet, is hier een rood kruis te zien en is het bedrijf niet beschikbaar in de workflow.
      2. Naam: Dit is de naam van het bedrijf binnen Blue10.
      3. ERP Adapter: Dit is de naam van de gekoppelde administratie in het boekhoudsysteem.
      4. Status: Wanneer hier een groen vinkje staat is de verbinding van dit bedrijf met de administratie in het boekhoudsysteem actief. Dit betekent dat gegevens tussen Blue10 en het boekhoudsysteem kunnen worden uitgewisseld. Als hier een rood kruis staat, is er een probleem met de verbinding, of is deze niet langer actief. Controleer in dat geval de gegevens om opnieuw verbinding te maken.

Heb je hier vragen over?
Stuur een e-mail naar support@blue10.com of bel naar +31 88 2583101.