Iedere gebruiker ontvangt een notificatie e-mail wanneer er documenten klaarstaan om te behandelen. Hierdoor hoeft een gebruiker niet regelmatig in te loggen in Blue10 om te kijken of er documenten klaarstaan om te behandelen.

Een gebruiker kan de frequentie van ontvangst van de notificatie e-mail zelf aanpassen. Er zijn verschillende keuzes met betrekking tot de frequentie: direct, dagelijks, werkdagen, wekelijks of nooit.

Let op: Een gebruiker ontvangt geen e-mail wanneer hij/zij onderdeel is van een groep, zoals van de Inkoopadministratie, en er facturen bij de Inkoopadministratie liggen. De factuur verschijnt dan wel in het overzicht To do van de gebruiker.

Hoe werkt de functionaliteit?
Volg de volgende stappen:

1. Klik rechtsboven op de gebruikersnaam > Mijn instellingen.

2. Pas het veld Notificatiefrequentie aan met de gewenste frequentie voor ontvangst van de notificatie e-mail:

• Direct: Ontvangt direct een notificatie e-mail als er een factuur klaarstaat om te behandelen.
  • Dagelijks: Ontvang iedere dag een notificatie e-mail met het aantal facturen die op dat moment klaarstaan om te behandelen.
  • Werkdagen: Ontvang alleen op werkdagen een notificatie e-mail met het aantal facturen die op dat moment klaarstaan om te behandelen.
  • Wekelijks: Ontvang één keer per week (op maandag) een notificatie e-mail met het aantal facturen die op dat moment klaarstaan om te behandelen.
  • Nooit: Ontvang nooit een notificatie e-mail.

3. Klik op Opslaan.