Op de Documentdetailpagina: Inkoop en Documentdetailpagina: Verkoop staan details over de verwerking van de inkoopfactuur. Daarnaast is ook een afbeelding van de inkoopfactuur zichtbaar. Boven de afbeelding staan, afhankelijk van de instellingen, tabbladen waaronder het tabblad Bijlagen. Op dit tabblad is het mogelijk om een offerte, e-mail, contract of ander document die bij de inkoopfactuur hoort, toe te voegen en te bekijken.

Tip: Het is mogelijk om een factuur met bijlagen te importeren. In het splitsscherm worden dan de bijlagen gemarkeerd. Lees hier meer over het splitsen van documenten.

Hoe werkt de functionaliteit?
Volg de volgende stappen:

1. Klik op het tabblad Bijlagen en vervolgens op Bijlage toevoegen.
  2. Via Bestanden kiezen is het mogelijk om bijlagen te selecteren en toe te voegen. De geselecteerde bestanden zijn na het toevoegen zichtbaar.
  3. Klik op Bijlage toevoegen. Op het tabblad Bijlagen is het aantal bijlagen zichtbaar die zijn toegevoegd. Door te klikken op de bijlage is het mogelijk om deze te openen.