Na het verwerken en opslaan van een inkoopfactuur in het valideerscherm, is deze beschikbaar in Documentenoverzicht: Inkoop. Vanuit dit overzicht is een inkoopfactuur op te zoeken en te openen voor meer details. Het eerste zoekfilter is Overzicht met verschillende overzichten op basis van bepaalde zoekcriteria zodat de status van een inkoopfactuur snel inzichtelijk is.

Hoe werkt de functionaliteit?
Hieronder volgt een uitleg over de overzichten in de zoekfilter Overzicht op Documentenoverzicht: Inkoop:

1. To-do: Dit is de lijst met inkoopfacturen die bij een gebruiker liggen om te verwerken. Met de knop To-do is deze lijst makkelijk te openen.
  2. Afwachten: Dit is de lijst met inkoopfacturen die de status Afwachten hebben. In de kolom Ligt bij staat de afkorting van de gebruiker waarbij de inkoopfactuur op afwachten ligt.
  3. Goedkeuren voor betaling: Dit is de lijst met inkoopfacturen die bij gebruikers ligt om goed te keuren voor betaling.
  4. Boeken: Dit is de lijst met inkoopfacturen die geboekt moet worden in het boekhoudsysteem en daarom nog geen boekstuknummer in Blue10 hebben.
  5. Geboekt: Dit is de lijst met inkoopfacturen die zijn geboekt in het boekhoudsysteem. Bij deze inkoopfacturen is het boekstuknummer overgekomen uit het boekhoudsysteem.
  6. Gearchiveerd: Dit is de lijst met inkoopfacturen die volledig zijn verwerkt en beschikbaar zijn in het archief.
  7. Fout: Dit is de lijst inkoopfacturen die een foutmelding hebben en daarom aandacht eisen. Door de Documentdetailpagina: Inkoop te openen, is de foutmelding en bijbehorende oplossing beschikbaar.
  8. Te betalen: Dit is de lijst met inkoopfacturen waarvan de betaalblokkade in het boekhoudsysteem is opgeheven zodat het mogelijk is om de goedgekeurde inkoopfactuur te betalen.
  9. Eerder gezien: Afhankelijk van de zoekrechten van de gebruiker, is de lijst met inkoopfacturen die een gebruiker eerder heeft gezien om te behandelen. Ook wel het persoonlijke archief van de gebruiker.
  10. Wacht op ERP: Dit is een lijst met inkoopfacturen die Blue10 niet kan verwerken, omdat de inkoopfactuur wacht op terugkoppeling uit het boekhoudsysteem.