Weergaven:

Omschrijving van de functionaliteit
Het is mogelijk om Blue10 aan diverse boekhoudsystemen te koppelen, waaronder FinMaster en Twinfield. Bij overgang van FinMaster naar Twinfield zijn een aantal stappen benodigd in de Blue10 omgeving.

Hoe werkt de functionaliteit?
Volg de volgende stappen:

  1. Zorg dat alle facturen die geboekt zijn in FinMaster daadwerkelijk zijn verwerkt en in het archief van Blue10 staan. Zorg dat er onder Betalen geen facturen meer staan. Na het koppelen van Blue10 met Twinfield krijgen deze facturen geen betaaldatum meer uit FinMaster. Een gebruiker met beheerdersrechten kan deze facturen handmatig aanpassen. Volg daarvoor de volgende stappen: open de factuur > klik op de Documentdetailpagina op Wijzigen bij de kopgegevens van de factuur > zet het veld Factuur krijgt geen betaaldatum op Ja. De facturen worden dan gearchiveerd in Blue10.
  2. We raden aan om de crediteuren uit FinMaster te converteren naar Twinfield met dezelfde nummering. Mocht leverancier nummer 1 in FinMaster bijvoorbeeld KPN heten en is in Twinfield leverancier nummer 1 Ziggo, dan worden in Blue10 alle facturen welke op 1 KPN stonden vernoemd naar 1 Ziggo. Is het gewenst om een andere nummering in Twinfield te gebruiken? Let er dan op dat deze nummering afwijkt van de nummering uit FinMaster.
  3. Na het doorlopen van eerdere stappen kan Twinfield worden gekoppeld aan Blue10. Ga naar Beheer > Bedrijven en op de betreffende administratie.
  4. Selecteer in het veld Boekhoudsysteem Twinfield. Doorloop de velden om de connectie te maken. Meer weten? Lees hier verder.


Heb je hier vragen over?
Stuur een e-mail naar support@blue10.com of bel naar +31 88 2583101.