Iedere maand is het mogelijk om het abonnement te verhogen of te verlagen. Hierbij geldt dat het abonnement per maand met maximaal één trede mag worden verlaagd. Het verhogen van het abonnement kan met meerdere treden. Een wijziging kan alleen ingaan per de eerste van de komende maand.

Hoe werkt de functionaliteit?
Volg de volgende stappen:

1. Klik rechtsboven in op je gebruikersnaam en vervolgens op Abonnementsoverzicht.
  2. Klik op Abonnement aanpassen.
  3. Onder het kopje Huidige abonnement staat het abonnement wat nu actief is. Onder het kopje Gewenst abonnement is het mogelijk om een nieuw abonnement in te stellen. Dit kan door te klikken op het gewenste abonnement.
  4. Klik op Opslaan. De wijziging wordt automatisch geactiveerd vanaf de eerst volgende kalendermaand.