Weergaven:

Welke actie is uitgevoerd in Blue10?
Je hebt geprobeerd de factuur betaalbaar te stellen in NAV door in Blue10 de actie Betaalblokkering opheffen te kiezen. Op de Documentdetailpagina onder het kopje Historie staat als laatste actie Ongedaan gemaakt.

Waarom is deze actie niet gelukt?
Het originele voorlopige boekstuknummer dat is opgeslagen door Blue10 bestaat niet meer in NAV. Hierdoor kunnen wij de openstaande post niet meer vinden en deblokkeren. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer een voorlopige boeking wordt verwijderd uit NAV en daarna (opnieuw) handmatig wordt toegevoegd in NAV. De inkoopfactuur blijft ongewijzigd in Blue10 en zoekt naar het originele voorlopige boekstuknummer.

Hoe kan je de foutmelding verhelpen?
Voor verdere verwerking van de inkoopfactuur moet de inkoopfactuur handmatig gedeblokkeerd worden in NAV. Open in NAV de leverancierspostenlijst of de openstaande postenlijst van de leverancier. Verwijder handmatig in de kolom Afwachten/On Hold de waarde B10 (de blokkade).

Ondersteuning gewenst?
Verdwijnen de meldingen niet na het uitvoeren van bovenstaande stappen, heb je hier vragen over of is ondersteuning vanuit Blue10 gewenst? Stuur een e-mail naar support@blue10.com of bel naar +31 88 2583101.