Voor het maken van een boeking is er een koppeling tussen Blue10 en Twinfield benodigd. Het is mogelijk om bij de boeking in Twinfield een link naar de inkoopfactuur in Blue10 toe te voegen. Op deze manier is het mogelijk om bij de boeking in Twinfield een afbeelding van de inkoopfactuur te zien.

Hoe werkt de functionaliteit?
Volg de volgende stappen:

1. Open Twinfield en ga naar Instellingen > Administratie-instellingen > Dagboeken.
  2. Selecteer het inkoopdagboek om deze te openen voor het aanpassen van instellingen.
  3. Voor het creëren van een unieke link voor iedere inkoopfactuur maakt Blue10 gebruik van de vrije tekstvelden. Deze velden staan onder het kopje Vrije tekstvelden. Pas bij Vrij tekstveld1 en Vrij tekstveld 2 het veld Gebruik aan naar Toegestaan. De overige instellingen van de vrije tekstvelden hoeven niet worden aangepast.
  4. Voer onder het kopje Document Imaging bij het veld Naam de tekst Bekijk origineel in.
  5. Plak onder het kopje Document Imaging bij het veld Link de volgende URL: https://documents.blue10.com/$FreeText1$/?id=$FreeText2$&Doctype=Purchase. Deze link is voor iedere Twinfield administratie hetzelfde.
  6. Klik op Opslaan.

Verwerk je ook verkoopfacturen? Volg dan ook de volgende stappen:

1. Open Twinfield en ga naar Instellingen > Administratie-instellingen > Dagboeken.
  2. Selecteer het verkoopdagboek om deze te openen voor het aanpassen van instellingen.
  3. Pas onder het kopje Vrije tekstvelden bij Vrij tekstveld1 en Vrij tekstveld 2 het veld Gebruik aan naar Toegestaan. De overige instellingen van de vrije tekstvelden hoeven niet worden aangepast.
  4. Voer onder het kopje Document Imaging bij het veld Naam de tekst Bekijk origineel in.
  5. Plak onder het kopje Document Imaging bij het veld Link de volgende URL: https://documents.blue10.com/$FreeText1$/?id=$FreeText2$&Doctype=Sales. Deze link is voor iedere Twinfield administratie hetzelfde.
  6. Klik op Opslaan.

Let op: Heb je niet voldoende rechten in Twinfield? Vraag dan aan je collega of accountant om de Document Url in te stellen