Op de Documentdetailpagina: Verkoop staan details over de verwerking van de verkoopfactuur. Daarnaast is ook een afbeelding van de verkoopfactuur zichtbaar. Vanuit deze pagina is het mogelijk om de verkoopfactuur verder te behandelen.

Hoe werkt de functionaliteit?
Hieronder volgt een uitleg over het Documentdetailpagina: Verkoop in een aantal stappen:

1. Klik op Verkoop in het menu om het Documentenoverzicht: Verkoop te openen.
  2. Open een verkoopfactuur door een regel open te klikken.
  3. De pagina is als volgt opgebouwd:
    • Linksboven staan diverse details van de verkoopfactuur. Als de verkoopfactuur geboekt is, vult Blue10 hier het boekstuknummer. Met het boekstuknummer is de boeking terug te vinden in het boekhoudsysteem. Wanneer de verkoopfactuur nog niet is geboekt, staat hier alleen het Blue10 nr..
    • Onder het kopje Actie is het mogelijk om de verkoopfactuur op te sturen naar andere gebruikers. Dit kan door in het veld Actie een actie te selecteren om uit te voeren.
    • Onder het kopje Coderen staan de (geboekte) factuurregel(s). De codering is te bewerken door te klikken op Geboekte factuurregels.
    • Onder het kopje Historie houdt Blue10 alle uitgevoerde (automatische) acties en eventuele opmerkingen van gebruikers bij.
    • Aan de rechterkant staat een afbeelding van de verkoopfactuur. Door te klikken op Bekijk origineel is het originele document te openen. Ook staan hier de geboekte factuurregels.