Het kan voorkomen dat je een factuur hebt geboekt met verkeerde kopgegevens of boekingsregels. In Blue10 is het mogelijk om deze gegevens te wijzigen. Een wijziging moet ook in het boekhoudsysteem worden aangepast.

Hoe werkt de functionaliteit?
Wijzigingen van kopgegevens
Volg de volgende stappen:

1. Ga naar Inkoop en open de betreffende factuur.
  2. Klik op de Documentdetailpagina onder het kopje met de kopgegevens op Wijzigen.
  3. Voer de gewenste wijzigingen door en klik vervolgens op Opslaan.
  4. Wanneer de kopgegevens wijzigen in Blue10, moet dit ook in het boekhoudsysteem worden aangepast. Voer dezelfde wijzigingen door in het boekhoudsysteem.

Wijzigen van boekingsregels
Vanuit Blue10 is het niet mogelijk om wijzigingen door te voeren in de geboekte boekingsregels. Het is wel mogelijk om de boekingsregels aan te passen in het boekhoudsysteem. Volg de volgende stappen:

1. Wijzig de boekingsregels in het boekhoudsysteem.
  2. Ga in Blue10 naar Inkoop en open de betreffende factuur.
  3. Klik op de Documentdetailpagina onder het kopje Coderen op Geboekte factuurregels.
  4. Klik vervolgens op Bijwerken om de wijzigingen vanuit het boekhoudsysteem te synchroniseren. Indien de wijzigingen nog niet zichtbaar zijn, ververs dan het scherm.

Heb je hier vragen over?
Stuur een e-mail naar support@blue10.com of bel naar1 88 2583101+3