In het valideerscherm (Dashboard > Valideren of Importeren> Valideren) is het mogelijk om tijdens het valideren van de kopgegevens gebruik te maken van sneltoetsen op het toetsenbord. Met sneltoetsen is het mogelijk om sneller een document te valideren dan veld voor veld met de muis aan te klikken.

Hoe werkt de functionaliteit?
Maak gebruik van de volgende toetsen op het toetsenbord:

• Met de Tab toets ga je naar het volgende veld;
  • Met de Shift toets en Tab toets tegelijkertijd ingedrukt ga je naar het vorige veld;
  • Met de Ctrl toets en Enter toets tegelijkertijd ingedrukt, is het mogelijk om een document op te slaan.