Weergaven:

Welke actie heb je uitgevoerd in Blue10?
Er is een document geïmporteerd in Blue10 via één van de volgende manieren: het e-mailen naar een Blue10 e-mailadres, het fotograferen van het document met de Blue10 App of het handmatig importeren van het document.  

Waarom is deze actie niet gelukt?
Het geïmporteerde document is binnengekomen in Blue10 en wordt klaargezet voor verdere verwerking. Echter lukt het Blue10 niet om het document verder te verwerken.

Hoe kan je de foutmelding verhelpen?
Volg de volgende stappen:

  1. Ga naar Scannen > Ontvangen e-mails om het overzicht te openen. Het overzicht is standaard gefilterd op de afgelopen maand. Pas het filter aan als je wilt zoeken in een andere periode. 
  2. Door te klikken op een regel opent de batch met verdere details. Wanneer de melding Fouten in ontvangen e-mails op het Dashboard wordt getoond, staat in het veld Fout de foutmelding. Door te klikken op Open originele e-mail is het mogelijk om de foutief ontvangen e-mail te bekijken. De afzender van deze e-mail heeft een bericht ontvangen waarin staat dat de e-mail foutief is ontvangen. Indien gewenst is het mogelijk om te reageren op de reeds geopende originele e-mail of de e-mail doorsturen naar een ander e-mailadres.
  3. Als de e-mail is gecontroleerd, en eventueel verder is verwerkt, vink dan het veld Gecontroleerd aan om de e-mail uit het overzicht Ontvangen e-mails te halen.

Ondersteuning gewenst?
Verdwijnen de meldingen niet na het uitvoeren van bovenstaande stappen, heb je hier vragen over of is ondersteuning vanuit Blue10 gewenst? Stuur een e-mail naar support@blue10.com of bel naar +31 88 2583101.