Je hebt geprobeerd de factuur te boeken door in Blue10 de actie Factuur boeken of Boeken en blokkeren te kiezen. Op de Documentdetailpagina onder het kopje Historie staat als laatste actie Ongedaan gemaakt.

Waarom is deze actie niet gelukt?
Indien de melding Het is niet mogelijk te boeken in de opgegeven periode. De periode is gesloten naar voren komt, dan is de gekozen periode gesloten en accepteert Twinfield de boeking niet.

Hoe kan je de foutmelding verhelpen?
Kies een van de twee opties om de foutmelding op te lossen:

• Selecteer een periode die open is:
    • Klik in Blue10 op de Documentdetailpagina onder het kopje Coderen op Factuur coderen en pas de periode aan.
    • Voer onder het kopje Actie nogmaals de actie Boeken en blokkeren of Factuur boeken uit naar de Inkoopadministratie
  • Heropen de periode in Twinfield:
    • Ga in Twinfield naar Algemeen > Administratie > Perioden. Selecteer het boekjaar. Vervolgens kan elke periode geopend of gesloten worden door het klikken op de box achter de periode in de kolom "open".
    • Voer in Blue10 op de Documentdetailpagina onder het kopje Actie de actie Boeken en blokkeren of Factuur boeken naar Inkoopadministratie uit. De factuur wordt nu alsnog geboekt.

Ondersteuning gewenst?
Verdwijnen de meldingen niet na het uitvoeren van bovenstaande stappen, heb je hier vragen over of is ondersteuning vanuit Blue10 gewenst? Stuur een e-mail naar support@blue10.com of bel naar +31 88 2583101.