Weergaven:

Welke actie is uitgevoerd in Blue10?
Je hebt de factuur goedgekeurd door in Blue10 de actie Goedkeuren uit te voeren. Na het goedkeuren probeert Blue10 automatisch de betaalblokkering van de factuur te verwijderen door de actie Betaalblokkering opheffen uit te voeren. Het is niet gelukt om de factuur te deblokkeren. Op de Documentdetailpagina onder het kopje Historie staat als laatste actie Ongedaan gemaakt.

Waarom is deze actie niet gelukt?
Indien de melding Factuur niet kunnen deblokkeren: Error Unblocking invoice NetsuiteCore.com.netsuite.webservices.Status naar voren komt, betekent dit dat Blue10 er niet in slaagt om een factuur te deblokkeren voor betaling in Netsuite. Dit komt doordat de accounting periode in NetSuite is gesloten.
 
Hoe kan je de foutmelding verhelpen?
Tip: De foutmelding is te voorkomen door in Netsuite pas de accounting periode te sluiten wanneer alle facturen uit die periode zijn goedgekeurd.

Volg de volgende stappen:

  1. Open in Netsuite de betreffende factuur.
  2. Klik op Bewerken/Edit.
  3. Haal handmatig de betaalblokkering van de factuur af door het veld Betalingsblokkering/Payment Hold uit te vinken.
  4. Klik vervolgens op Opslaan/Save. De factuur kan nu worden betaald.
  5. Zodra de factuur is betaald, komt de betaaldatum over naar Blue10. Voer daarna in Blue10 de actie Betaalblokkering opheffen nogmaals uit. Blue10 archiveert dan automatisch de factuur waarmee de factuur is afgehandeld.

 
Ondersteuning gewenst?
Verdwijnen de meldingen niet na het uitvoeren van bovenstaande stappen, heb je hier vragen over of is ondersteuning vanuit Blue10 gewenst? Stuur een e-mail naar support@blue10.com of bel naar +31 88 2583101