Weergaven:

Welke actie is uitgevoerd in Blue10?
Je hebt geprobeerd de factuur te boeken door in Blue10 de actie Factuur boeken of Boeken en blokkeren te kiezen. Op de Documentdetailpagina onder het kopje Historie staat als laatste actie Ongedaan gemaakt.

Waarom is deze actie niet gelukt?
Indien de melding Nettoprijs - Een negatieve waarde is niet toegestaan / Prijs per eenheid - Een negatieve waarde is niet toegestaan naar voren komt, dan is er een creditregel aangemaakt in combinatie met een orderregel. Dit is nog niet mogelijk. 

Hoe kan je de foutmelding verhelpen?
Volg de volgende stappen:

  1. Open de factuur in Blue10.
  2. Pas via Factuur coderen de codering aan. Zet alle aantallen op de codeerregel positief in het geval van een creditnota. Wijzig in geval van een debetfactuur met credit regel het aantal op de creditregel naar een negatief aantal en zet de bedragen positief.
  3. Klik op Opslaan.
  4. Stuur een e-mail naar support@blue10.com met de foutmelding en het verzoek om op de hoogte gehouden te worden over de wens. Op het moment dat we jouw wens hebben opgenomen in Blue10, ontvang je een afmelding van deze aanvraag met, indien nodig, een beschrijving van de (nieuwe) functionaliteit.

Ondersteuning gewenst?
Verdwijnen de meldingen niet na het uitvoeren van bovenstaande stappen, heb je hier vragen over of is ondersteuning vanuit Blue10 gewenst? Stuur een e-mail naar support@blue10.com of bel naar +31 88 2583101.