Iedere eerste van de maand factureren we de kosten voor het gebruik van de Blue10 dienst naar het bij ons bekende e-mailadres. Wanneer je ziet dat een factuur ontbreekt, kan je zelf de factuur in de Blue10 dienst downloaden.

Hoe werkt de functionaliteit?
Let op: Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor beheerders.

Volg de volgende stappen:

1. Klik rechtsboven in op de omgevingsnaam en eigen naam. Klik vervolgens op Abonnementsoverzicht.
  2. Boven de Blue10 facturen staat een knop Facturen downloaden. Klik op deze knop.
  3. Er opent een scherm met alle beschikbare facturen. Naast iedere factuur staat een knop Download om de Blue10 factuur te downloaden. Door deze op te slaan en vervolgens te importeren in de Blue10 dienst, is het mogelijk om de Blue10 factuur te verwerken.