Iedere eerste dag van de maand factureren we de kosten voor het gebruik van Blue10. De factuur sturen wij naar het bij ons bekende e-mailadres. Mis je een factuur of wil je een factuur opzoeken? Dan kan je de factuur in Blue10 downloaden.

Hoe werkt de functionaliteit?
Let op: Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor gebruikers met beheerdersrechten.

Volg de volgende stappen:

1. Klik aan de rechterkant van je scherm bovenin op de omgevingsnaam en eigen naam. Klik vervolgens op Abonnementsoverzicht.
  2. Boven de Blue10 facturen staat een knop Facturen downloaden. Klik op deze knop.
  3. Er opent een scherm met alle beschikbare facturen. Naast iedere factuur staat een knop Download om de Blue10 factuur te downloaden. Door deze op te slaan en vervolgens te importeren in Blue10, is het mogelijk om de Blue10 factuur te verwerken.