Weergaven:

Welke actie is uitgevoerd in Blue10?
Je hebt geprobeerd de factuur te boeken door in Blue10 de actie Factuur boeken of Boeken en blokkeren te kiezen. Op de Documentdetailpagina onder het kopje Historie staat als laatste actie Ongedaan gemaakt.

Waarom is deze actie niet gelukt?
We zien in onze logbestanden dat de Blue10 Cloudconnector geen verbinding meer kan maken met Exact Globe. De koppeling van Blue10 met Exact Globe draait onder een Windows gebruiker. Deze Windows gebruiker staat gekoppeld aan een medewerker in Exact Globe. Aan de foutmelding Validation failed or record not validated. Validate record to see possible validation errors. zien wij dat de toegangsrechten tot Exact Globe voor deze medewerker zijn uitgezet. 

Hoe kan je de foutmelding verhelpen?
We hebben een foutmelding en een stappenplan om dit op te lossen en willen je vragen om dit stappenplan ofwel zelf te volgen ofwel door te sturen naar de hoofdgebruiker van Exact Globe binnen je organisatie.

Volg de volgende stappen:

  1. Open Exact Globe. 
  2. Kies voor Systeem > HR & Beveiliging en open Medewerkers
  3. In deze lijst staat de medewerker waarvan het account gebruikt wordt voor de koppeling tussen de Blue10 Cloudconnector en Exact Globe. 
  4. Klik de medewerker open. 
  5. Controleer of de medewerker de rol Administrator heeft in Exact Globe onder het tabblad Rechten
  6. Kies voor Opslaan

Ondersteuning gewenst?
Verdwijnen de meldingen niet na het uitvoeren van bovenstaande stappen, heb je hier vragen over of is ondersteuning vanuit Blue10 gewenst? Stuur een e-mail naar support@blue10.com of bel naar +31 88 2583101.