Weergaven:

Welke actie is uitgevoerd in Blue10?
Je hebt geprobeerd de factuur te deblokkeren door in Blue10 de actie Betaalblokkering opheffen uit te voeren. Op de Documentdetailpagina onder het kopje Historie staat als laatste actie Ongedaan gemaakt.

Waarom is deze actie niet gelukt?
Indien de melding Factuur niet kunnen deblokkeren Couldn't find invoice naar voren komt, kan Blue10 de factuur niet meer terugvinden in Exact Online om de betaalblokkering op te heffen.

Voor het deblokkeren kijkt Blue10 naar de kopgegevens van de factuur. De kopgegevens van de factuur staan op de Documentdetailpagina links bovenin en betreffen: boekstuknummer, leverancier, factuurnummer, factuurdatum en bedragen. Als deze gegevens niet meer overeenkomen met de gegevens in Exact Online, dan kan Blue10 de factuur niet deblokkeren.

Hoe kan je de foutmelding verhelpen?
Volg de volgende stappen:

  1. Open de factuur in Blue10 en controleer of deze gegevens overeenkomen met de gegevens van de boeking in Exact Online. Wanneer de gegevens niet overeenkomen, wijzig deze dan op één van de volgende manieren:
    • Open in Blue10 de factuur en klik bij de kopgegevens op Wijzigen. Wijzig het gegeven zodat deze overeenkomt met het gegeven in Exact Online en klik op Opslaan.
    • Open de boeking in Exact Online en klik op Bewerk. Wijzig het gegeven zodat deze overeenkomst met het gegeven in Blue10 en klik op Opslaan.
  2. Voer in Blue10 op de Documentdetailpagina onder het kopje Actie de actie Betaalblokkering opheffen naar Inkoopadministratie uit. De factuur wordt nu alsnog gedeblokkeerd.

Ondersteuning gewenst?
Verdwijnen de meldingen niet na het uitvoeren van bovenstaande stappen, heb je hier vragen over of is ondersteuning vanuit Blue10 gewenst? Stuur een e-mail naar support@blue10.com of bel naar +31 88 2583101.