Nadat een verkoopfactuur is gevalideerd in Blue10 en de actie Boeken wordt uitgevoerd, krijgt de verkoopfactuur automatisch een boekstuknummer toegewezen uit het boekhoudsysteem. Het is ook mogelijk om het factuurnummer te gebruiken als boekstuknummer. Op die manier zijn de nummerreeksen gelijk aan elkaar. Het is mogelijk om dit per bedrijf in te stellen.

Hoe werkt de functionaliteit?
Het is mogelijk om per bedrijf in te stellen dat de nummerreeksen gelijk aan elkaar zijn. Volg de volgende stappen:

1. Ga naar Beheer > Bedrijven en open het betreffende bedrijf.
  2. Kies voor Meer instellingen.
  3. Wijzig de instelling Factuurnummer als boekstuknummer bij verkoopfacturen naar Ja
  4. Klik op Opslaan en sluiten.