Welke actie is uitgevoerd in Blue10 ?
Je hebt bij ons een melding gemaakt dat je in Blue10 op de Documentdetailpagina onder Actie de melding Er kan geen actie gekozen worden omdat de factuur wacht op terugkoppeling uit het boekhoudsysteem: ziet. Dit zijn facturen waarbij de actie Factuur boeken, Boeken en blokkeren of Betaalblokkering opheffen is uitgevoerd.

Waarom is deze actie niet gelukt?
De AccountView Backoffice Server op de server haalt geen bestanden meer op om acties vanuit Blue10 te verwerken in AccountView.

Hoe kan je de foutmelding verhelpen?
Je hebt toegang nodig tot de server waar de Blue10 Cloudconnector geïnstalleerd staat. Heb je zelf geen toegang tot de server? Stuur het stappenplan dan door naar de verantwoordelijke persoon in de organisatie of eventueel de externe IT partij die de server beheert.

Volg onderstaande stappen voor het herstarten van de AccountView Backoffice Server:

1. Ga naar de server waar de Blue10 Cloudconnector geïnstalleerd staat en ga naar het services overzicht door via Start te zoeken naar Services of d.m.v. Services.msc.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de AccountView Backoffice Server Service en kies voor  Stop.
  3. Klik nogmaals met de rechtermuisknop op Start. Hiermee is de AccountView Backoffice Server herstart.

Let op: krijg je bij het starten van de services een foutmelding? Neem dan contact met de Customer support van Blue10 voor advies.

Na het uitvoeren van bovenstaande stappen duurt het ongeveer 10 á 15 minuten voordat de melding Factuuracties vertraagd uit Blue10 verdwijnt.

Ondersteuning gewenst?
Verdwijnen de meldingen niet na het uitvoeren van bovenstaande stappen, heb je hier vragen over of is ondersteuning vanuit Blue10 gewenst? Stuur een e-mail naar support@blue10.com of bel naar +31 88 2583101.