Welke actie heb je uitgevoerd in Blue10?
In het splitsscherm is geprobeerd om een document te openen om te splitsen of is een gesplitst document opgeslagen.

Waarom is deze actie niet gelukt?
Het is Blue10 niet gelukt om het document te converteren naar een leesbaar document voor de documentherkenning. Tijdens het importeren van het document is er een fout opgetreden.

Hoe kan je de foutmelding verhelpen?
Volg onderstaande stappen voor het verhelpen van de foutmelding:

1. Klik op het Dashboard op Splitsen en open de regel met de foutmelding Fout bij splitsen documenten
  2. Staat in het overzicht Geïmporteerde documenten de melding 92. Conversiefout in de kolom Status? Volg dan onderstaande stappen. Staat hier een andere melding? Neem contact op met ons supportteam.
  3. Klik op de regel en open het originele bestand onder het kopje Bestanden gekoppeld aan dit document
    1. Lukt het niet om het originele bestand te openen? Dan is het pdf-bestand beveiligd of beschadigd. Neem dan contact op met de afzender (leverancier/gebruiker) en vraag om het document opnieuw te sturen.
    2. Lijkt het originele bestand correct te zijn? Dan is het mogelijk om deze opnieuw te verwerken door te klikken op Opnieuw verwerken.
  4. Is het document succesvol verwerkt in Blue10? Volg dan de volgende stappen om de foutmelding in Blue10 te verhelpen:
    1. Klik op het Dashboard op Splitsen en open nogmaals de regel met de foutmelding Fout bij splitsen documenten.
    2. Klik vervolgens op Verwijderen zodat de foutmelding uit Blue10 verdwijnt.

Ondersteuning gewenst?
Verdwijnen de meldingen niet na het uitvoeren van bovenstaande stappen, heb je hier vragen over of is ondersteuning vanuit Blue10 gewenst? Stuur een e-mail naar support@blue10.com of bel naar +31 88 2583101.